Kezdőlap Hírek Kultúra A híd felé – ismét

A híd felé – ismét

Fotók: Daniel Media -
871
0

Tavaly, szinte pont Karácsony előtt, december 17-én egy meghitt, kellemes és változatos koncerten vehetett részt, aki ellátogatott a Madách Színház Tolnay Szalonjába, Kováts Kriszta előadására. Kriszta egy szál gitárral és zongorával kísérte magát – természetesen felváltva -, így énekelte saját dalait az általa megálmodott válogatásban.

A decemberi koncertről beszámoltunk korábban és most itt a lehetőség azok számára, akik akkor nem fedezték fel a rengeteg színházi előadás között a műsorban ezt a csemegét: 2022. február 4-én újra elindulunk “A híd felé”, azaz egy újabb, minden valószínűség szerint ugyanolyan bensőséges, hol vidám, hol mélyen érzelmes hangulatú este vár ránk olyan dalokkal, melyek a kapcsolatainkról, a szerelemről-szakításról  és az emlékeinkről szólnak. Ha csak néhány nevet említünk meg a szerzők közül: Gallai Péter, Wolf Péter, Vedres Csaba, Szirtes Edina Mókus zeneszerzők és Fábri Péter szövegíró, már nem lehet kérdés a színvonal. A dalok között várhatóan felcsendül néhány, amely az előző válogatásból kimaradt, tehát az is talál újdonságot, aki decemberben is ott volt a Tolnay Szalonban.

Az előző koncertet végignézve tiszta szívből ajánlom, hogy akinek lehetősége van, jöjjön el, nézze-hallgassa végig a dalokat, amelyek hallatán az ember hol táncra perdülne, hol a zsebkendőjét keresi, hol csak ül, a maszk alatt mosolyogva és örül, hogy nem hagyta ki ezt az élményt.
(Jegyek a Madách Színház honlapján vásárolhatóak.)