Kezdőlap Hírek Gasztro A világ legkisebb kávéfőzője

A világ legkisebb kávéfőzője

369
0
COFFEEJACK

A COFFEEJACK elég kicsi, hogy bármilyen táskában elférjen, de elég erős ahhoz, hogy vetekedjen a barista eszpresszó készítő berendezésekkel. Egy aprócska kávégép, amelynek belsejében egy szabadalmaztatott mikro-hidraulikus prés van, amely varázslatos, 9 bárt meghaladó nyomással képes kávét kipumpálni, ami bármelyik professzionális minőségű eszpresszófőzővel vetekszik.

A COFFEEJACK a Hribarcain tervezőitől származik, akik híresek az EDC osztályon végzett nagyszerű munkájukról. Most azt tűzték ki célul, hogy a kávéfőzőt olyan kicsire zsugorítsák, hogy mindenhová magaddal vihesd a többi holmiddal együtt. A COFFEEJACK bármilyen őrölt kávéval működik, lehetővé téve, hogy kedvenc eszpresszónkat bárhol fogyaszthassuk, miközben csökkenti a Földet szennyező Nespresso és Keurig kapszuláktól való függőséget.

COFFEEJACKCsak adjuk a kávéőrleményt az alsó kamrába, és a COFFEEJACK kiegyenlíti és szorosan összepréseli a kávéőrleményt. Nyissuk ki a szivattyút, öntsünk forró vizet a felső kamrába, és már készen is vagyunk! Az eszpresszófőző kézi pumpája megfelel a legtöbb kávéfőző nagynyomású teljesítményének, így olyan finom sűrű eszpresszót kapunk, amelynek tetején még az ízgazdag crema réteg is olyan, mint amit a barista készít professzionális felszereléssel.

COFFEEJACKA COFFEEJACK szívét a szabadalmaztatott hidraulikus szivattyú teszi különlegessé. A hazai french-press vagy pour-over berendezéssekkel ellentétben a COFFEEJACK az igazán jó eszpresszóhoz szükséges 9-10 bar nyomást hozza létre. A pour-over és a french-press nem haladja meg az 1 bar nyomást sem, míg a Moka pot és az Aeropress nagyjából 3-4 bar nyomásnál éri el a csúcsot.

COFFEEJACKA COFFEEJACK nagynyomású belső szivattyúja, párosulva nevetségesen kis méretével, minden téren előnyt jelent, így ugyanolyan hordozható, mint az Aeropress és megfizethető, mint egy akármilyen egyéb háztartási berendezés. Ráadásul ugyanolyan csúcsminőségű, mint a helyi kávézó kávéfőzője, és sokkal környezetbarátabb, mint a kapszula alapú kávéfőző rendszerek, mivel a COFFEEJACK 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül