Kezdőlap Hírek Kultúra A dominógyilkosság

A dominógyilkosság

Fotók: Farkas Krisztina -
1138
0
Dominógyilkosság

2021. június 4-én mutatja be a Játékszín Szente Vajk és Galambos Attila A dominógyilkosság című krimijét. Ez a szerzőpáros első bűnügyi témájú darabja, melyet Szente Vajk rendezőként is jegyez.

Dominógyilkosság A történet egy yachton játszódik, ahol megjelenik az újonnan kinevezett külügyminiszter asszony (Lévay Viktória) és vidám hétvégére készülő csapata: helyettese (Kolovratnik Krisztián), politikai tanácsadója (Fehér Tibor), kabinetfőnöke (Szerednyey Béla), ügyvédje (Náray Erika), sajtószóvivője (Dobó Kata), személyi asszisztense (Kovács Gyopár/Törőcsik Franciska) és testőre (Barabás-Kiss Zoltán/Makranczi Zalán).

Dominógyilkosság A jó kedélyű ismerkedés egy post-it hatására kölcsönös bizalmatlanságba, rettegésbe majd halálesetekbe torkollik, s ezeket a saját, kisebb-nagyobb titkainak megőrzése végett mindenki máshogy próbálja megfejteni.

Dominógyilkosság Hogyan oldható meg egy sorozatgyilkosság működő telefon nélkül, leblokkolt elektronikájú hajón a tenger közepén? Mi a szerepe ebben egy gyerekjátéknak és hogy befolyásol mindent egy magánlevelezés?

Dominógyilkosság Kiben bízhat, aki ilyen helyzetben fenyegetve érzi magát, egyáltalán: megbízhat bárkiben? Minderre a válaszok megtalálhatók ebben az Agatha Christie-t idéző krimiben június 4-től a Játékszínben.

Dominógyilkosság