Kezdőlap Hírek Egy mosoly a szépségért

Egy mosoly a szépségért

Fotók: Farkas Krisztina -
1159
0
American Dream

Vámosi Esztert az egyik budapesti színház sajtósaként ismertem meg. Második találkozásunkkor a nevemen szólított, puszival-öleléssel köszöntött, mint régi ismerőst, s ez egy olyan pocsék arcmemóriával küzdő embernek, mint amilyen én vagyok, meglepő és irigylésre méltó. Azóta tudom, hogy Eszter alaptulajdonsági szinten ilyen: kedves, mosolygós, lelkes és pozitív érzéseit nem fél kimutatni az azokat kiváltó személy felé. Ezek után nem hiszem, hogy bárkiben is felmerülhet a kérdés, miért is kedveltem meg azonnal ezt a pici, szőke, vidám lányt.

Egyik első találkozásunkkor megsúgta, hogy hamarosan valóra válik egy dédelgetett álma: megnyithatja saját szépségszalonját, így szeptember 27-re semmiképp ne csináljak programot, mert a megnyitón ott a helyem. Természetesen nem mondtam nemet, így – némi busz-villamos-menetrend-előtanulmányt követően – megérkeztem a budai házba, melynek kerítését már messziről felismertem.

American Dream Esztert először az otthonában látogathattam meg, majd végigvezetett az “üzleten” is, bár ez a szó valahogy egyáltalán nem illik arra a kis ékszerdobozra, amit kialakított és amiből Szalont varázsolt egy maréknyi ember, egy igazi, jóbaráti társaság.

American Dream A barátság és a szeretet a megnyitó ünnepség minden pillanatában jelen volt, hiszen Eszter és Laki Anikó közös emlékekkel bőven megtűzdelt bevezetője után Tornóczky Anita és Huszárik Kata, Eszter közeli barátai prezentálták a „műsort” és a többieknél sem számított, hogy gyerekkori barát, munkatárs vagy ismert színművész, Eszter mindenkivel kitörő lelkesedéssel beszélgetett. Akárhová néztem, csak mosolygó arcokat láttam – ekkor kezdtem megérteni, hogy az American Dream Szépségszalon logója miért egy hatalmas mosoly. Aki ide belép, az mosolyogni fog ez fix. A Szalon honlapján olvasható a következő gondolat: ” Mindenki szép, kívül és belül egyaránt. Mi csak a fénykép előhívó anyagai vagyunk. Segítünk hangsúlyossá tenni azt, ami magabiztossá tesz. Hisszük, hogy ha szeretjük önmagunkat, az sugárzóvá, vonzóvá tesz. Mi csupán az eszköz vagyunk a bennünk rejlő fény előcsalogatásához. Éppen ezért a legkisebbektől a szépkorúakig mindenkit igyekszünk kiszolgálni, legyen egy ifjú hölgy avagy egy úriember, aki betoppan hozzánk.”

American Dream Eszter és kollégái nem csupán kívülről, hanem belülről is segítenek megszépülni mindenkinek, persze ez nem azt jelenti, hogy belgyógyászatot is üzemeltetnek, hanem, hogy a magukat „túl-kategóriásnak” vélők számára tartanak klubesteket szakképzett terapeuta vezetésével BigDream és SmallDream néven – felismervén a szavak erejét az önbizalom fejlesztésének területén is. Vallják ugyanis, hogy sokkal könnyebb “legyőzni a démonainkat”, ha olyasvalakivel beszélhetünk róluk, aki ugyanazokkal a kilókkal küzd, legyenek azok plusz, vagy éppen mínusz kilók az átlagoshoz képest.

American Dream A Szalon tehát minden területre gondol: van fodrász, kozmetika, manikűr-pedikűr, de testkezelés, energetikai kezelések és a már említett klubestek is várják a kívül-belül megszépülni kívánó hölgyeket és urakat.