Kezdőlap Hírek Kultúra Egyedül nem megy!

Egyedül nem megy!

Fotók: Szkárossy Zsuzsa -
209
0

Simon Kornél rendezésében mutatják be a 6SZÍN-ben az Egyedül nem megy zenés játékot, mely Presser Gábor “Presser könyve” című könyve részleteinek felhasználásával készült.
Az “Egyedül nem megy” szórakoztató, elgondolkodtató, szcenírozott koncert-előadás bemutatója június 16-án 19 órakor lesz a 6SZÍN-ben Murányi Tünde, Szarvas Anna, Borbély Richárd, Telekes Péter, Csákvári Krisztián, Kocsis Dénes és Hajós Szilárd szereplésével.
A színpadi művet a ” Presser könyve” című könyv egyes részleteinek felhasználásával Vajda Katalin írta. A produkció zenei vezetője Vecsei László, koreográfusa Bodor Johanna. A díszletért és a jelmezért Ignjatovic Krisztina, a fényekért Markó Zsolt felel. A zenekar tagjai Hoffmann György, Dobos László, Hajba Áron, Hajba Imre és Almann Gergő.

Az előadás ajánlója:
Hogy az meg mi és mi kell hozzá?
Kell egy nagyformátumú művész, jelen esetben zenész és zeneszerző, aki vette a bátorságot, hogy a múlt évszázad közepe felé, Magyarországon szülessen meg.
Kell az ő eseménydús élete és egyedülálló munkássága.
Kell egy író, aki a könyvéből darabot ír.
Kell hét baromi jól éneklő és játszó színész.
Kell egy elképesztően profi zenekar.
Kell zene. Jó zene. Nagyon jó zene!
Kell huszonegy dal.
Kell millió nagy és apró szórakoztató ötlet, játékban, zenében, táncban.
Kell látvány, ami egyszerű, mégis ötletes és magával ragadó.
És végül kell ön, hogy eljöjjön, megnézze, lassan elengedje magát, dúdoljon, énekeljen, emlékezzen, merengjen, megdöbbenjen, nevessen, sírjon, majd vonja le a tanulságot: egyedül nem megy!