Kezdőlap Hírek Kultúra Jubileumi előadások a Tháliában

Jubileumi előadások a Tháliában

Fotók: Kállai-Tóth Anett -
112
0

Két előadás is kerek számú jubileumához érkezik decemberben a Thália Színházban. A sikersorozatot ünneplő előadások a következő napokon láthatóak:

December 3-án a 150. előadásához érkezik az Alul semmi. A legendás film színpadi változatát 2015. októberében mutatták be és rögtön a közönség egyik legnagyobb kedvencévé vált. A töretlen sikerű előadás számos szereplőcserét is megért már – a darab gyerekszereplői az évek alatt felcseperedtek…
Pindroch Csaba helyére például Ember Márk állt be. Viszont a két munkanélküli darukezelőt, akiknek a csodálatos ötlet kipattan a fejéből – miszerint sztriptízzel kereshetnek pénzt, hogy kisiklott életüket helyrehozzák – Szabó Győző és Nagy Viktor játssza változatlanul.
A produkció tehát többször megújult kicsit, hogy aztán friss lendülettel száguldjon tovább, míg végül nem marad alul semmi…

December 21-én kerül színre 200. alkalommal a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című előadás. A szerethető francia vígjáték két férfi főszerepét – a léha szerelmi életet élő menő építészt és a kissé balfácán, volt iskolai barátot – Pindroch Csaba és Vida Péter alakítják. A minden titkot ismerő, nélkülözhetetlen házvezetőnő szerepében Molnár Piroska, a csinos arajelöltekében – akik ráadásul mindhárman légiutas-kísérők –Mórocz Adrienn, Gubás Gabi és Tóth Eszter látható.
Az előadás 2013. október 5. óta nevetteti a nézőket.