Kezdőlap Hírek Kultúra Kell egy jó csapat!

Kell egy jó csapat!

Fotók: Thália Színház -
189
0

Jámbor Nándor – aki az idei évadtól csatlakozott a színház társulatához – is megtapasztalhatta ezt, mivel rögtön az évad elején egy nagy munka közepében találta magát…

Egy nagyszabású produkcióban láthatják hamarosan, ő az egyik főszereplője a Komédia egy bankrablásról című darabnak, melyet októberben mutat be a színház. Kollégáival és a Thália Színház közegével először az előadás plakátfotózásán került kapcsolatba. „Örültem, hogy ismerős arcokkal is találkozom és meglepődtem, hogy egyáltalán nem hatott olyan idegenül a hely, ahogy azt vártam.” Nándi egy családias hangulatú vidéki színházból csöppent egy profi fotózással összekötött kisfilm-forgatásba, egy nagy, fővárosi színházi gépezet működésébe. „Úgy képzeltem, az elején sokkal megilletődöttebb leszek, de az itteni csapat olyan kedvesen fogadott, hogy az sokat segített. Mindenki nagyon lelkiismeretesen teszi a dolgát, megpróbálnak hamar integrálni a csapatba, kezdve egy nagyszínpadi produkció főszerepével. Fel van adva a lecke! Egy igazi kihívás az ismerkedési fázisban egy ilyen nagy szerep, ami egy fiatal színész számára kiváló lehetőséget ad a bemutatkozásra. Egy iszonyatosan mozgalmas, mégis jó humorú, szinte akrobatikus szerepről van szó” – mondja.

Nándi az előadásban Sammyt alakítja, aki megélhetését tekintve egy igazi átváltozóművész, szélhámos zsebtolvaj. Egyedül dolgozva az FBI-t is kifosztja, de ha szerelmi háromszögbe és csoportos gyémántrablásba keveredik, észnél kell lennie, nehogy koporsóba kerüljön a legújabb alteregója.
Az előadás pedig egy replika előadás, ami egy egészen új kihívást jelent a szereplőknek, hiszen az eredeti műhöz – ami egyenesen a West Endről érkezett – kell igazodni.

Henry Lewis – Jonathan Sayer – Henry Shields (The Comedy About A Bank Robbery) fergeteges, zenével fűszerezett előadása a Mischief Productions közreműködésével érkezik a Thália Színházba. Főszereplői: Jámbor Nándor, Ember Márk, Sóvári-Fehér Anna, rendezője Kelemen József.

Az előadás plakátfotózásán készült videó itt érhető el. Jegyek a Thália Színház honlapján már elérhetőek.