Kezdőlap Hírek Kutyacipők

Kutyacipők

784
0
Rifruf

A New York-i székhelyű márka, a Rifruf, bemutatja az állatorvosok által jóváhagyott dizájn alapján tervezett kutyacipőket, amelyeket azért hoztak létre, hogy stílust és kényelmet biztosítsanak az ember legjobb barátjának. Célja, hogy segítsen szőrös barátainknak abban, hogy a lehető legjobban nézzenek ki és teljes életet éljenek, a cipők azt képviselik, amit a vállalat a legjobban értékel: modern dizájnt, cipőkultúrát, egy adag nosztalgiát és ami a legfontosabb, a kutyákat.

RifrufA „Caesar 1” névre keresztelt új cipő a Rifruf sztár kutyamodelle után kapta a nevét, aki New York-ban él, ahol perzselő forró nyarak és fagyos hideg telek váltják egymást. Miután a Ceasar mancsa többször megégett, begyulladt vagy megsérült, a tervezők tudták, hogy minél hamarabb kutyacipőkre van szüksége. Miután a dizájn által vezérelt kutyacipők után kutattak a piacon, de nem találtak semmit, ami megközelítette volna elképzeléseiket, megszületett a márka.

Rifruf“A kutyák és az emberek több mint 16 000 éve társak, de mind a mai napig egyetlen embernek sem jutott eszébe olyan minőségi kutyacipőkészlet létrehozása, amelyek működnek és valóban jól mutatnak – azért vagyunk itt, hogy ezen változtassunk ”- osztja meg a velünk a Rifruf csapata.

RifrufA cipők egyedi kötött ’rufknit’ hálós felső- és természetes gumi talprészből készülnek – ugyanezek paz anyagok találhatók meg kedvenc emberi cipőinkben. Sarka tépőzáras hevederekkel van rögzítve, a kialakítás lehetővé teszi az egyedi illeszkedést, amely a legtöbb mancsot befogadja, miközben rögzíti a cipőt.

RifrufLelkes kutyabarátok lévén, a Rifruf csapata nem csupán a kutyadivatot igyekszik képviselni, hanem a kortárs desgint, alkalmazkodóképességet, fenttarthatóságot és biztonságot is. A piszkos utcáktól a divat kifutópályáig, azokon a forró nyári napokon és hideg havas éjszakákon át, szakadó esőben és zord terepen, attól a pillanattól kezdve, amikor megszületnek, az egészségük számít a legjobban, a Rifruf a kutyáival van minden lépésben – mondja a társaság.