Kezdőlap Hírek Nagyvilág Louis Vuitton és Maison Tamboite kézműves biciklije

Louis Vuitton és Maison Tamboite kézműves biciklije

470
0
Maison Tamboite Paris

Fedezd fel a világot idén egy kicsit másképp, Louis Vuitton most egyedi és stílusos biciklit ajánl hozzá. A Maison Tamboite valószínűleg akkor jut eszedbe, amikor a kézzel készített, egyedi biciklikről álmodozol. A két cég együttműködéséből született LV Nike alapvetően a Maison Tamboite Paris modelljének újragondolt verziója.

Maison Tamboite ParisA két párizsi művész most a rivalizálás helyett egyesítette erőit, hogy megalkotássa ezt a csodálatos kézzel készített vintage biciklit. Az ülés és a keret a márka védjegyévé vált LV monogramos bőr borítást kapott.

Maison Tamboite ParisA dizájnt pedig a egy szép virág motívumos lánc és tárcsa, valamint az élénk vörös bőr borítású kormány és a hátsó kerék fölött található monogramos csomagtartó is erősíti. Az egyedi LV Bike néhány old schoolnak számító részletet is tartalmaz, mint a faberakas a sárvédőkön.

Maison Tamboite ParisA LED lámpák, a beépített számláló vagy az ülés alatt lévő lengéscsillapító viszont mindjárt eszedbe juttatják, hogy a biciklit bizony a 21. század emberének tervezték.

Maison Tamboite ParisA stílusos, ultra-luxus, valószínűleg nagyon borsos árú bicikliből nem egy, de máris négy változat kapható a Louis Vuitton boltjaiban világszerte, persze rendelésre.

Maison Tamboite ParisKérheted a teljesen személyre szabott biciklit vörös Louis Vuitton Mahina bőrrel vagy a “Damier Graphite” kinézetet fekete, szürke és sárga jegyekkel. A “Line Yellow” színvilág pedig a Nicolas Ghesquiėre által tervezett “Since 1854” monogramot viseli.

Maison Tamboite Paris