Kezdőlap Hírek Madonna háza

Madonna háza

Fotók: realtor.com -
925
0
Madonna

Négy évvel azután, hogy Madonna Lisszabonba, Portugália fővárosába költözött most úgy döntött, hogy újra gyökeret ver Los Angelesben és megvette a The Weeknd-től ezt a fantasztikus kúriát közel 6 milliárd forintnak megfelelő dollárért. Az új vásárlásnak lehet köze ahhoz az önéletrajzi témájú filmhez is aminek az elkészítését Madonna szeptemberben erősítette meg az Instagramon.

A kúriát a The Weeknd csaknem négy évvel ezelőtt vásárolta meg 18,2 millió dollárért, és tavaly, kezdetben túlságosan is optimistán, nem egészen 25 millió dollárért kezdte árulni. Az ár később egészen 22 millió dollárra süllyedt, míg a napokban Madonna megvásárolta 19,3 millió dollárért.
A közel 1200 négyzetméteres 7 hálószobás főépület és a 2 hálószobás vendégház automata kapukkal ellátott, közel 3 hektáros zárt birtokon áll. A főépületbe belépve a hatalmas belmagasságú előtérbe juthatunk.

MadonnaAz előcsarnok melletti lépcső elég magas ahhoz, hogy még a zongora is kényelmesen elférjen alatta.

MadonnaA hivatalos étkezőből egy egyedi, LED-es megvilágítású borozó helység található.

MadonnaA hatalmas konyha prémium minőségű felszereltséggel rendelkezik, és nem csak egy, hanem két hatalmas kőburkolatú konyhasziget is található benne.

MadonnaA konyha szomszédságában van egy reggelizőterem és egy hatalmas családi szoba, ahol egy üvegfal egyesíti a szobát egy fűtött loggiával.

MadonnaA konyhán és a családi szobán kívüli személyzeti szárny mellett a fő emeleten tágas vendéglakosztály, edzőterem, média szalon és fekete márvány kandallóval ellátott iroda található.

MadonnaMadonnaA fő hálószoba a második emeleten található, melyben a LED-es világítású polcok között a csiszolt kőfalba épített kandalló és a kertre néző hatalmas erkély található.

MadonnaKét felszerelt gardrób és egy pazarul felszerelt fürdő is tartozik a szobához.

MadonnaA főépület mellett egy kandallóval és szabadtéri konyhával ellátott nyitott pavilon áll mely mellett közvetlenül a hatalmas, feszített vizű medence található.

MadonnaA lóistálló lakóterületté alakult át, melyet a kép szerint sportolásra használtak, míg az öt kocsis garázs egyedi ibolyaszínű LED világítással egyedi otthoni diszkóként is működik.

MadonnaA medenceház mögötti domboldalon egy árnyékos kilátóterasz és egy szabadtéri kosárlabdapálya található.

MadonnaMadonna Hidden Hills-i szomszédai között van Lil Wayne, Drake, John Stamos, Dwyane Wade, Jeffree Star, Lori Loughlin és a Kardashian klán több tagja is.

Madonna