Kezdőlap Hírek Kultúra Maradj – Polyák Lilla új dala

Maradj – Polyák Lilla új dala

Fotók: Polyák Lilla sajtó -
737
0
Polyák Lilla

Polyák Lilla több év kihagyás után, új saját dallal áll a nagyközönség elé. „Maradj” című dalát édesapja elvesztése ihlette.

Polyák LillaLilla 2009 óta van jelen a magyar popéletben, legismertebb dalai a 2013-ban bemutatott „Valami más”, amivel az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti dalválogatójában egészen a középdöntőig menetelt, valamint a 2014-ben megjelent „Karcolás” című slágere, ami szintén nagy visszhangnak örvendett. Ugyan ebben az évben megjelent első szóló válogatás albuma, ami a „Most és Mindörökké” címet viseli.
Polyák LillaIdén pedig jön a „Maradj”, aminek zeneszerzője Bella Máté, aki a „Valami más” zenéjét is komponálta. A szöveget Hujber Szabolcs írta, a videóklipet Szabó Szonja és csapata készítették. A klipben Mohácsi Norbert tűnik fel, akit az apa szerepében láthatunk, Szeles Chloe pedig a kislány Lillát eleveníti meg.
A dal témáját tekintve az elvesztésről és annak érzelmi tölteteiről szól. „Édesapám elvesztése 11 éves korom óta meghatározó része az életemnek, mindig is az lesz… Ez egy olyan téma, amiről egyszer beszélni akartam és egyszer meg akartam énekelni” – árulta el Lilla.
Polyák LillaA videóklip egy történetet mesél el, egészen pontosan egy magával ragadó visszaemlékezés Lilla és édesapja közös időtöltéseire. „A klipet augusztus elején forgattuk. Maga a munka nagyon jól és gyorsan zajlott, az időjárás viszont nem annyira kedvezett nekünk, mert hideg, szél és eső is volt, ami egy szabadtéri forgatás esetében nem túl kellemes. A végeredmény tekintetében viszont szerintem kimondottan jót tesz ennek az egyébként őszi dalnak” – mesélte az énekesnő.

A „Maradj” című dal tehát 2021. október 4-én érkezik. Tervezetten Lilla YouTube csatornája mellett egyéb zenemegosztó felületeken is elérhető lesz.