Kezdőlap Hírek Megújul a Nissan Micra

Megújul a Nissan Micra

546
0
Nissan Micra

A Nissan frissíti ikonikus Micra modelljét, kijelölve a következő lépést a sikeres városi autójának fejlődéstörténetében, ami 38 évvel ezelőtt debütált Európában.


A korszerűsített 2021-es felszereltségi szint kínálat modernizálva, illetve finomítva lett, 4 különböző szintet ajánlva az ügyfeleknek, ami által könnyebben azonosulhatnak személyreszabott, ideális Micrájukkal.
Nissan MicraA Visia, Acenta és Tekna mellé a Nissan most bevezeti az új N-Design elnevezésű felszereltségi szintet.
A Micra kifinomult dizájn elemekkel él és tökéletes figyelmet szentel a részleteknek. Az ügyfelek különböző személyreszabási kombinációkból tudnak választani, az autó elejét és hátulját illetően, illetve LED fényszórókra is válthatnak, hogy ezáltal Micrájuknak elegánsabb és atletikusabb külsőt kölcsönözzenek.
Nissan MicraAz új 16” két tónusú “Genki” kerekek alapfelszereltségnek számítanak, az Acenta és az N-Design felszereltségi szinteken. A japán kultúrában való jelentéséhez híven, a Genki alufelni stílusos megjelenéséből egyfajta energia árad, ami kiegészíti a Micra friss és dinamikus dizájnját.
Nissan Micra“A 2021-re tervezett, korszerűsített modell palettában, mi azt finomítottuk, amit az emberek szeretnek a Micrában. Egyszerűbbé tettük az ügyfelek számára, hogy összhangban legyenek a számukra ideális felszereltségi szinttel és ráadásként, azt azután még saját ízlésük szerint személyre is szabhassák.” – mondta Ekaterina Apushkina, a Nissan Europe-nak, a Városi Autó Divízió Managere.

(forrás: Nissan)