Kezdőlap Hírek Nagyvilág Modern macskabútor kis helyekre

Modern macskabútor kis helyekre

372
0
Catyou In A Circle

A Catyou In A Circle egy modern bútor, amelyet kifejezetten neked és macskádnak terveztek. Egy padlós kanapé és egy dohányzóasztal kombinációja, ahol pihenhetsz miközben a négylábú barátoddal szórakozol.

Catyou In A Circle A macskabarátok számára a Catyou In A Circle egy ideális bútor, ugyanis egy térben biztosítja a kiskedvenccel való közös szórakozást. Ráadásul úgy tervezték, hogy kis helyiségekbe is illeszkedjen, miközben kényelmes búvóhelyet kínál anélkül, hogy megszüntetné a társaság érzését.

Catyou In A Circle A Ling Yueh-Ting és Wang Chia-An által tervezett CatYou in a Circle bambuszból és fából készült. Üreges karfákkal és háttámlákkal rendelkezik, ahol a macska bújócskázhat, vagy egyszerűen csak szundikálhat, miközben biztonságban és védve érzi magát.

Catyou In A Circle A sűrű bambuszszövés fokozza a macskák biztonságérzetét, míg a ritkás szövésű területek látóvonalat és játéklehetőséget biztosítanak a tulajdonos és a rejtőzködő macska között.

Catyou In A Circle Ez a modern bútor a magánélet érzését nyújtja, mégsem különül el, így a szőrös barátunkkal élvezhetjük a kettesben töltött időt.