Kezdőlap Hírek Kultúra Musical Klub a Benczúr Házban – augusztus

Musical Klub a Benczúr Házban – augusztus

Fotók: Archív -
45
0

A Benczúr Házi bemutatkozás egyből „esőnappal” indult – bár ez paradoxon, hiszen a gondot éppen az extrémnek mondható napsütés és a folyományaként fennálló, igazi örömet csak keveseknek okozó hőség jelentette -, de a Musical Klub stábjának és természetesen nézőinek-rajongóinak ez nem vette kedvét, természetesen az „újrázáson” is lelkesen megjelent mindenki. Az már Murphy-törvényeinek hatálya alá esik, hogy a hőségkár miatt elhalasztott előadás végére megérkezett az eső, ez végső soron a szabadtéri események romantikájának szerves része.

A Benczúr Kerti Esték (Budapest, VI. Benczúr utca 27.) keretében a zenés klubest-sorozatban most a Rock Színháztól a Madách-ig követhetjük végig a magyar musical történetét. Sok zenével, máshol nem hallható történetekkel, kulissza-titkokkal, játékokkal, meglepetésekkel készülnek a házigazdák.
Az augusztus 21. hétfőn 19,30-kor kezdődő Musical Klub-est vendégeinek listája pazar: Bíró Eszter, Csengeri Attila, Serbán Attila, Vágó Zsuzsi, mellettük Göbölös Krisztina és Kádár Szabolcs – és a szervezők meglepetés vendégekről is említést tettek.
Az estek állandó házigazdái: Borsi László producer-műsorvezető, valamint Magyarország két meghatározó, kiemelkedő zenei személyisége: Kocsák Tibor, a Madách Színház zenei vezetője és Várkonyi Mátyás, az egykori legendás Rock Színház alapító igazgatója. Mindketten zenészek, zeneszerzők, karmesterek is.
Ők hárman – és a klub stábja – arra vállalkoztak, hogy egy családias, baráti közösséget hozzanak létre, ahol a közönség kötetlen formában találkozhat a hazai musicaljátszás legjobb színészeivel, énekeseivel, zenészeivel, kiemelkedő egyéniségeivel.
Rendszeres nézőit és az újonnan érkezőket is várja szeretettel a Benczúr Ház kertjében a Musical Klub stábja. Jegyek ezen a linken vásárolhatók, valamint személyesen időpont egyeztetéssel (a 06-30-986-2903-as telefonszámon).