Kezdőlap Hírek Kultúra Musical Klub Extra a Gödöllői Királyi Kastély Dísztermében

Musical Klub Extra a Gödöllői Királyi Kastély Dísztermében

50
0

Sisi és a királyi család karácsonyait is megidézik a Gödöllői Királyi Kastély Dísztermében, a Musical Klub Extra színpadán december 6-án, szerdán, 19 órától. A meghitt, szeretettel teli estén Sasvári Sándor és vendégei – Sasvári Léna, Gőbölös Krisztina, Barkóczi Sándor – segítenek a nézőknek felidézni a Gödöllői Királyi Kastély valahavolt Karácsonyait, miközben a helyszínen már minden az ünnepi készülődés örömeiről, a szeretetről szól.

A házigazdák, mint mindig Borsi László (producer-műsorvezető) és Kocsák Tibor (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zongoraművész, karmester, a Madách Színház zenei vezetője)
A csodálatos Díszterembe egy exkluzív klubestre hívják a musicalek szerelmeseit, ahol a különleges dalok, kedvelt musical-slágerek mellett megidézik Sisi és a királyi család karácsonyait is. A zene segítségével mesélnek majd híres emberekről, regényhősökről is, így varázsolva ünnepi hangulatot a szívekbe, lelkekbe.
A kiemelt jegyek megvásárlói számára pedig egy extra lehetőséget is felkínálnak. A már elcsendesült, bezárt kastélyban egy különleges tárlatvezetésen vehetnek részt, ahol lehetőség lesz találkozni és beszélgetni a művészekkel, és egy exkluzív, csak ezen az estén látható meglepetésben is részük lehet.
A klubest egyik támogatója Czédly Mónika, aki gyönyörű ruhákkal segít a produkciót még látványossabbá tenni.