Kezdőlap Hírek Gasztro Okos is, szép is

Okos is, szép is

399
0
Bugatti

Beépített okos technológiájával a menő Jacqueline teáskanna, rövidebb nevén Jackie, egyaránt kínál stílust és hatékonyságot, ha szüksége van egy csésze teára. Gyártója az olasz márka, Bugatti, lifestyle termékeket készítő ágazata, többek között ők forgalmazzák a Hi-Fi Speaker-eket is.

A rozsdamentes acélból készült kézitáskára hasonlító Jacqueline egy elektromos teáskanna, amely Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy figyelemmel kísérjék és beállítsák a forrásban lévő víz tökéletes hőmérsékletét.

BugattiEllentétben a tipikus elektromos teáskannákkal, amelyek csak egy kapcsoló elfordítását igénylik, Jacqueline intelligens technológiával van felszerelve annak érdekében, hogy az ízletes, forró csésze tea elkészítése mindig csak néhány pillanatba teljen. A világító kapcsolót elhagyva a kanna okos fogantyúra vált. A Jacqueline egy interaktív, digitális kijelzővel érkezik, amely jelzi az egyes folyadékok hőmérsékletét és szintjét, valamint jelez, ha a vízforraló be van kapcsolva.

BugattiEzen a képernyőn kívül a Bugatti azzal büszkélkedhet, hogy Jacqueline Bluetooth-on keresztül párosítható az okostelefonnal vagy táblagéppel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a Bugatti kísérő alkalmazásán, a Bugatti B Chefen keresztül távolról működtethesse. Akár órákon át olvasol az ágyban, akár hazafelé tartasz egy hidegben töltött nap után, Jacqueline-nel mindig egy forró csésze tea várhat rád.

BugattiA Jacqueline-n található IoT technológia nagy része a teáskanna fogantyúján található, amely PCT Tritanból készül. Ott a felhasználók megtalálhatják Jacqueline hőmérséklet-szabályozóját, amely Celsius vagy Fareignheight hőmérsékleti skálákhoz is beállítható, valamint a vízforraló ‘Keep Warm’ funkcióját, amely három órán keresztül folyamatosan melegen tartja tartalmát. A vízforraló „Keep Warm” funkcióján kívül a Jacqueline tartalmaz egy „Baby Food / Water” beállítást, amely a forrásban lévő vizet csecsemőknek megfelelő hőmérsékletre hűti. A 18/10-es rozsdamentes acélból faragott karosszériával a Jacqueline ugyanolyan elegáns, mint más rozsdamentes acélból készült konyhai készülékek, így minden modern konyhához megfelelő. A klasszikus kerámia teáskanna ihlette Jacqueline megtalálja az ideális egyensúlyt a kifinomult kortárs luxus és a bevált teakészítés hagyománya között.