Kezdőlap Hírek Spirális relax

Spirális relax

363
0
Antony Gibbon

Újonnan elképzelt gyógyfürdőjével Antony Gibbon építésztervező buja, dzsungel-kontextusba helyezi a szobrászati formatervezés stratégiáit.

A kortárs, dizájnra emlékeztető gyógyfürdő kenderbetonból készül, és egy sor organikus figurát tartalmaz, amelyek medencék és patakok körül kanyarognak.

Antony Gibbon A brit, mexikói székhelyű építész a sűrű dzsungel összefüggését felhasználva természetes megosztottságot vezet be az egymástól elzárt zónák között. A szokatlan, csavarodó geometriák felidézik Antony Gibbon 2019-es tervezésű sorházának jellemzőit.

Antony Gibbon Antony Gibbon építész újonnan tervezett ásványvízfürdője szaunák és természetes fürdők csoportosított gyűjteményéből áll. A hullámzó kenderbeton térfogatok a trópusi helyszínt változó terek folyamatos sorozatává alakítják, és számos alternatív gyógykezelésnek adnak otthont.

Antony Gibbon Kicsi, tetőtéri és földszinti vendégházak vannak a fürdőhelyeken belül és környékén. Az organikus geometriai formák bekeretezett nézeteket vezetnek be a rejtett terekbe, és formálisan összeköti őket a gomolygó gőz áramlásával, amely meghatározza a légkört. A buja dzsungel lombjaiból előbújva a folyamatos kenderbeton felület egy felső házat szobrászfallá alakít.