Kezdőlap Hírek Stílusosan tartsuk a távolságot

Stílusosan tartsuk a távolságot

377
0
Louis Vuitton

A divatház újabb réteggel egészíti ki a járvány elleni védekezésünket, méghozzá egy olyannal, amely még a monogramjukat is magába foglalja.

A koronavírus-járvány világszerte milliárdokat kényszerített arra, hogy hozzászokjanak az arcmaszk viselésének nem is olyan régen még teljesen elképzelhetetlen szokásához. Persze, néha kifejezetten kényelmetlenek is lehetnek, de ez igencsak apró áldozat ahhoz képest, hogy mindeközben segítenek megvédeni minket és a körülöttünk lévőket a járvány idején.

Louis VuittonAzonban, ha még nagyobb védelmet keres arra az esetre amikor legközelebb majd nyilvános helyen tartózkodik, akkor a Louis Vuitton rendhagyó és egyben hatékony megoldást kínál az ön számára. A divatház legújabb luxusfelszerelési cikke nem csupán egy újabb maszk a sok közül; ez egy teljes arcpajzs, amely hamarosan piacra kerül a 2021-es Cruise Collection részeként.
Az LV pajzs hasonlít azokhoz, amelyeket az elmúlt hónapokban a híradások során már biztosan látott az orvosokon és ápolókon. Azonban mivel itt egy Louis Vuitton-ról van szó, ez nem valami feledhető minőségű, eldobható arcvédő; kifejezetten ismétlődő használatra tervezték, és természetesen a márka védjegyét jelentő monogramot is tartalmazza.
A különleges védőfelszerelés két részből áll: az átlátszó arcpajzsból, amely nem túl meglepő módon az arc védelmét szolgálja, valamint az állítható fejpántból, amely a kényelmes viselést biztosítja. Az átlátszó burkolatot két, le és felfelé mozgatható, arany díszgomb rögzíti a fejpánthoz, amelyekbe bele van vésve a fent említett divatház neve. A pajzs peremét a márka monogramjával bevont vászon borítja, csakúgy mint a párnázott fejpántot. Mindezeken túl pedig, bár az átlátszó arcpajzs már magában is segít megvédeni arcát a különböző részecskéktől és folyadékoktól, ráadásképpen még az UV-sugarak ellen is menedéket nyújt, mivel napfény hatására sötétedni kezd.
Louis VuittonEz nem az első PPE-darab, /Personal Protective Equipment, azaz Személyi Védőfelszerelés/ idén a Louis Vuitton-tól. A világjárvány korai heteiben a vállalat gyorsan átalakította franciaországi termelési egységeit, hogy hat, Párizs környéki kórház egészségügyi dolgozói számára PPE-ket készítsen, beleértve műtéti ruhákat, arcmaszkokat és arcpajzsokat is.
A Louis Vuitton hamarosan picara kerülő Cruise Collection-jének részeként előreláthatólag október 31-én kerül forgalomba a divatház arcpajzsa. Bár egyelőre nem állnak rendelkezésre pontos információk az árra vonatkozóan, de, a Vogue Hong Kong a vételárat nagyjából 970 USD-ra, azaz körülbelül 285 000 Ft-ra teszi.