Kezdőlap Hírek Torony tisztaság

Torony tisztaság

536
0
LG WashTower

Az LG WashTower egy olyan kombinált mosó-szárítógép, ami teljes körű ruhaápolást végez és maximális felhasználói élményt kínál az LG legújabb technológiái és intelligens funkciói révén. Az innovatív új háztartási eszköz értékesítése jövő hónapban kezdődik Észak-Amerikában, de még idén világszerte elérhetővé válik.


LG WashTowerMás egymásra helyezhető mosó- és szárítógépekkel ellentétben, az LG WashTower készülé-ket eredetileg is úgy tervezték, hogy a két külön funkciót ellátó megoldás egy testben foglal-jon helyet. A mosási ciklus elején az integrált egység jelzi, hogy mennyi idő alatt jár le a mosás és a szárítás együtt. A mosógép emellett kommunikál a szárítóval is, így az automati-kusan beállítja a megfelelő programot és előmelegíti a dobot a lehető legjobb eredmény és végső soron a legrövidebb komplett mosási és szárítási ciklus eléréséhez.
LG WashTowerAz LG WashTower körülbelül 87 milliméterrel alacsonyabb, mint más gyártók egymásra építhető mosógép és szárítógép kombinációjának átlagos magassága, így a felül elhelyezett szárítógép ki- és bepakolása is egyszerűbb feladat. Mindez pedig nem megy a kapacitás ro-vására: a mosógép 17, a szárítógép 16 kilogrammnyi ruhával képes megbirkózni.