Kezdőlap Hírek Kultúra Új helyszínen a Musical Klub

Új helyszínen a Musical Klub

67
0

Az újabb állomásához érkezett Musical Klub ezúttal Janza Kata és Földes Tamás segítségével kalauzol végig a Rock Színháztól napjainkig a musical világában sok zenével, máshol nem hallható sztorikkal, játékokkal és meglepetésekkel.

Új helyszínen, egy hangulatos szabadtéri színpadon, a Benczúr Kerti Esték (Budapest, VI. Benczúr utca 27.) keretében folytatódik a zenés klubest-sorozat. Az Egyedi-palota a 19. század végén épült lakóépületnek, mára azonban műemlék lett, ahol a Benczúr Ház Rendezvényközpont és a Postamúzeum is működik. A korábbi szalon, a mai Díszterem csodálatos környezetet biztosít számos rendezvénynek, a jövőben többek között a Musical Klub is itt tartja estjeit.
A Musical Klub ezentúl itt várja vendégeit, a nyári időszakban két alkalommal a szabadtéri színpadon, majd ősztől a gyönyörű színházteremben.
A június 19-én, hétfőn, 19,30 órakor kezdődő esten két kiváló musical-művész, Janza Kata és Földes Tamás lesznek a vendégek.
Ahogy minden estnek, ennek is Borsi László producer-műsorvezető, valamint Magyarország két meghatározó, kiemelkedő zenei személyisége, Kocsák Tibor, a Madách Színház zenei vezetője és Várkonyi Mátyás, az egykori legendás Rock Színház alapító igazgatója lesznek a házigazdái.
A meghívott vendégekkel folytatott beszélgetések mellett az élő zene is
fontos szerepet kap, felcsendülnek híres és kedvelt musical-slágerek, a két zeneszerző improvizál is, és a közönséget is bevonják egy-egy közös produkcióba. Olyan dolgokat tudhatnak meg a nézők, amiket csak itt, „négyszemközt” hallhatnak.
Különleges, megzenésített hírekkel és kreatív zenés kísérletekkel is készülnek a házigazdák, akik közül ketten élőben, zongorán kísérik a vendégművészeket.
Jegyek már kaphatók a helyszínen, időpont egyeztetéssel a 0630/986 29 03-as telefonszámon, vagy online a Benczúr Kerti Esték honlapon. Bővebb információk a Musical Klub Facebook oldalán.