Kezdőlap Hírek Vadak ura – új magyar családi musical

Vadak ura – új magyar családi musical

Fotók: Farkas Krisztina -
508
0
Vadak ura

A TBG Production – a Tesla musical alkotói és menedzsmentje – sajtótájékoztató keretében mutatta be a Vadak Ura – The Covenant című családi nagymusicalt, a szerzők, a stáb és a szereplők jelenlétében bepillantást nyerhettünk az új magyar nagymusical előkészületeinek kulisszatitkaiba, megismerhettük az alkotókat, és a műben szereplő előadóművészeket.


Vadak uraAz alkotók a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve) követve látványos jelmezkavalkádot, hihetetlenül dinamikus dalokat és koreográfiákat, valamint a térben elhelyezett 90 négyzetméternyi LED-fal által kínált XXI. századi vizualitást, élethű animációkat ígérnek, ezeken keresztül mutatják be a „Nyolc Klán” által vezetett nagyerdő életét, ahol ki-ki a maga képességével küzd a vágyott hatalom eléréséért.

Vadak uraMegismerhettük a darab néhány látvány-, és jelmeztervét, valamint élőben elhangzott két dal is a musicalből. Ezt követően az olvasópróba által egy kis szegmensét magának a történetnek is meghallgathattuk.

Vadak uraAz előadás alkotói: Egressy Zoltán – író, Sebestyén Áron – zeneszerző, Müller Péter Sziámi – dramaturg, dalszövegíró, Pataki András – rendező, Kiss Jenő (Forward Productions) – vizuális LED-fal animációk, Zséli Csilla – jelmeztervező, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika – koreográfia, Vona Tibor – kreatív ötletgazda.
Vadak uraA parádés sztárszereposztással kecsegtető előadás október közepétől lesz látható a RaM Színházban.

Vadak ura