Kezdőlap Hírek Kultúra Visszatérő dolce vita az Operettszínházban

Visszatérő dolce vita az Operettszínházban

Fotók: Budapesti Operettszínház honlapja -
182
0

2021. szeptemberében a Nine-Kilenc című musical budapesti bemutatójával egy újabb arcát mutatta meg és az ezzel aratott zajos sikerrel nyitotta új évadát a Budapesti Operettszínház.

„Nine – Kilenc”Balázs Zoltán rendezése hatalmas előadói energiákat mozgat meg: minden szereposztásban más a főhős karaktere, ezáltal az egész előadás más egy kicsit. Ezt alátámasztva a jelmezek speciálisan az adott színészekre készültek, minden szereposztás főszereplőin egyedi, rájuk tervezett kosztüm látható.
„Nine – Kilenc”„Nine – Kilenc”„Nine – Kilenc”A díszlet és a jelmezek különleges látványvilágot teremtenek, a művészek több nyelven is megszólalnak, a darab sokféle zenei műfajból táplálkozik, az Operettszínház Musical Együttesére pedig a szinte folyamatos jelenléttel, rengeteg öltözéssel és mind a klasszikus, mind a kortárs táncok előadása által komoly feladat hárul, amit ők tökéletesen el is végeznek – a nézők hatalmas elismerését, tetszését kiváltva.

„Nine – Kilenc” A Federico Fellini 8 és fél című filmje ihlette Broadway-siker február 4-től ismét látható a teátrum nagyszínpadán. Részletek és jegyvásárlási lehetőség a Színház honlapján található.