Kezdőlap Hírek Zac Efron eladta a menő házát, hogy Ausztráliába költözzön

Zac Efron eladta a menő házát, hogy Ausztráliába költözzön

565
0
Zec Efron

Már egy éve lehet hallani olyan pletykákat, hogy Zac Efron Ausztráliába szeretne költözni, ahol az utóbbi év nagy részét a szörfösök paradicsomában, Byron Bay-ben töltötte. Most végre valóra válhat az álma, ugyanis sikerült 5,3 millió dollárért (potom 1,5 milliárd forint) vevőt találnia a Los Angelesben, a celebekkel teli Los Feliz körzetében álló menő villájára.

Az ingatlant kezdetben 5,9 millió dollárért árulták, így a vevő egész kedvezően jutott hozzá, de így is megérte Zac Efron-nak, mivel Ő csak 4 milliót fizetett érte 7,5 évvel ezelőtt. A sztár egykori otthona Los Angeles feletti domboldalon helyezkedik el kellően távol a város zajától, így elképesztő kilátással rendelkezik Los Angeles-re. A marketing anyagokban „tökéletes híresség menedéknek” és „stílusos zen kortárs építménynek” minősítették a birtokot, amely egy sík tetős kétszintes főépületből áll, négy hálószobával és 4,5 fürdőszobával, valamint egy különálló egy hálószobás és egy fürdős vendégházzal.

Zec EfronA birtokot egy kapuval elzárt, hosszú úton lehet megközelíteni.

Zec EfronA ház ritkán berendezett, nyitott terű lakóterületein fényes fa padló, padlótól a mennyezetig érő ablakok és számos személyes elem található: Bruce Lee festménye uralja az előcsarnokot, valamint a gördeszka gyűjtemény. A nappalit a lépcső választja el az étkezőtől.

Zec EfronA nappaliban a kandalló a padló felett lebeg. Az élvonalbeli konyhában a mosogató feletti ablak a plafonig ér.

Zec EfronA sztár fő, emeleti hálószobája divatos faszénnel árnyalatúra festett, fiatalos kandallóval, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkezik.

Zec EfronA hálóhoz egy tágas fürdőszoba tartozik, aminek burkolatát mű-krokodil tapéta és pala burkolat dekadens kombinációja alkotja.

Zec EfronAz alsó szinten további három saját fürdőszobás hálószoba, valamint egy hatalmas játékterem és társalgó található, ahol pingpongasztal is helyet kapott.

Zec EfronZec EfronNem meglepő módon az izmos sztárnak saját konditerme is van, ami a vendégházban kapott helyet.

Zec EfronA napfényes ház minden helyiségéhez kőburkolatú terasz kapcsolódik, amelyek mindkét szinten a ház teljes hosszát övezik.

Zec Efron A felső szint teraszának legnagyobb részén medence található, amely a fák koronája fölé nyúlik.

Zec EfronA legfrissebb jelentések szerint a 33 éves színész 2 millió dollárt fizetett a körülbelül egy órányi autóútra Byron-öböltől északra található birtokért.

Zec EfronA birtok gazdag vulkanikus talajt, lombokba burkolózó hatalmas sziklákat, több tiszta vizű patakot is rejt. Itt aztán biztos nem fogják zavarni a sztárt a paparazzik.

Zec Efron