Kezdőlap Hírek Szédítő kollekció

Szédítő kollekció

726
0
Iris Van Herpen

Iris Van Herpen továbbra is ötvözi a divatot és a tudományt legújabb, szédítő ruhakollekciójában, amely a tengeri ökoszisztémák törékenységét vizsgálja.

Iris Van Herpen Az Earthrise, amely július 5-én debütált a párizsi Haute Couture héten, 19 ruhából áll, amelyek hemzsegnek a holland tervező jellegzetes rétegeitől és szerkezeti díszítéseitől.
Iris Van Herpen A gyönyörű és részletesen kidolgozott ruhák egyesítik a vízi motívumokat és színeket egy dinamikus kollekcióban, amely esztétikailag és anyagában is a környezet megóvására összpontosít.

Iris Van Herpen A tervek közül öt, köztük az alább látható, kézzel vágott, gradiens színű ruha teljes egészében újrahasznosított műanyagból készült, amelyet a Parley for the Oceans nevű szervezettől szereztek be, amely a bolygó víztestjeinek a szennyezéstől és a további pusztulástól való megóvásán fáradozik.

Iris Van Herpen A kollekció többi darabja olyan művészekkel való együttműködés eredménye, mint Rogan Brown, aki lézervágott, korallzátonyokat és mikrobiális struktúrákat idéző domborműveit vitte a csipkeszerű ruhákba, míg Casey Curran kinetikus csíkokat készített, amelyek az egyik ruhán egy hipnotikus kék-fehér színátmenetben hullámoznak.

Iris Van Herpen James Merry művész a futurisztikus fémékszerekért felelős, míg Eichi Matsunaga a hosszú, gömbölyded körömdíszeket alkotta meg.

Iris Van Herpen

Iris Van Herpen

Iris Van Herpen