Kezdőlap Hírek Gasztro Mariah Carey likőrmárkát indított

Mariah Carey likőrmárkát indított

703
0
Mariah Carey

Újdonság a hírességek által forgalmazott szeszesitalok világában: Mariah Carey, a Grammy-díjas énekesnő vadonatúj, Black Irish nevű márkája három ízben elérhető krémlikőrrel mutatkozik be. A Food and Wine szerint a tizenhétszázalékos alkoholtartalmú ital augusztus közepén került forgalomba.


A Black Irish jelenleg három ízben kapható: eredeti, fehér csokoládés és sós karamellás. A Black Irish szerint a terméket „Írországban, egy tanúsítottan fenntartható létesítményben – 50 %-ban megújuló energia felhasználásával – gyártották”, és a likőr „az érlelt ír whisky és az ír farmokról származó kiváló tejtermékek keverékeként a kivételes minőséget képviseli”.

Mariah Carey A „We Belong Together” című sláger énekesnője a közösségi médiában osztotta meg a nagy hírt, egy olyan fotóval, amelyen csillogó aranyszínű ruhában pózol a tengerparton, egy üveg Black Irish mögött.
„Két éve erre készültünk. Van miért ünnepelni!!!”- írja Carey az Instagram-posztban.
Márkaneve „játékos utalás a fekete-ír származására”. Carey édesanyja ír származású, míg édesapja afroamerikai és afro-venezuelai. Mind a három íz 750 milliliteres üvegben kapható 29,99 dolláros ajánlott kiskereskedelmi áron, vagy 50 milliliteres kiszerelésben 3,99 dolláros ajánlott áron. A palackon a kupak „MC” monogrammal és az énekesnő ismertetőjelével, egy pillangó van ellátva.
Mariah Carey „Majdnem két éve teszem bele a szívemet ebbe a projektbe, és annyira izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom veletek ezt a hírt” – írja Carey. „Olyasmit akartam létrehozni, ami megtestesíti az ünnepeket, és okot ad arra, hogy egész évben ünnepeljünk, és úgy gondolom, a Black Irish éppen ilyenre sikerült.”
A veterán R&B-énekesnő a zenei karrierjét tekintve is fontos lépéseket tett a közelmúltban. A Deadline júniusban számolt be arról, hogy Carey a Range Media Partners-hez szerződött, miután bontotta a Roc Nationnel kötött szerződését. A Range-nél az ötszörös Grammy-díjas énekesnő ismét Melissa Rudermannel dolgozik együtt, aki szintén idén lépett ki a Roc Nationből.