Kezdőlap Hírek Stílus Ma már gyémántokkal is finomíthatunk a golfstílusunkon!

Ma már gyémántokkal is finomíthatunk a golfstílusunkon!

636
0
Happy Sport Golf Edition

A Happy Sport Golf Edition a Chopard legfrissebb és legkiemelkedőbb női karóra kollekciója, melyet 1993-ban mutattak be először.

A karóra jól ismert dizájnja – számlapján két zafír-kristály között öt, foglalatba helyezett gyémánt gurul szabadon –, ezúttal egy mobilis golfütővel és -labdával egészült ki. A matt számlap színe és nyomott mintás felülete egyaránt a golfpályák frissen nyírt zöld gyepét idézi. Az órával harmonizáló borjúbőr szíj is hasonló redős felülettel rendelkezik. A korona golfkesztyűben is könnyedén megragadható, és formájával a labda egyes bemélyedéseire emlékeztet. A karóra egyik verziója csiszolt arany, a másik pedig gyémántberakású lünettával rendelkezik.

Happy Sport Golf Edition
A Chopard 1976-ban mutatta be a Happy Diamonds koncepcióját, miután a cég dizájnerét, Ronald Kurowskit megihlette egy, a németországi Fekete-erdőben zubogó vízesés. Kurowskinak az volt a célja, hogy valamiképpen reprodukálja a szivárványszínben tündöklő vízcseppek csillogását. A koncepcióból először ékszerkollekció született, majd 1993-ban a cég kreatív igazgatója és társelnöke, Caroline Scheufele úgy döntött, hogy a Happy Sport órákra is alkalmazzák. Azóta, az évek során olyan variációk születtek, mint a Happy Fish – gyémántos flip-flop papucsokkal – és a Happy Beach – kristályok között forgolódó drágakő-hallal.

Happy Sport Golf Edition
A 36 mm átmérőjű tok és a mobilis golfütő és -labda etikus aranyból készült, melyet az Alliance for Responsible Mining vezetése alatt álló kisebb kézműves szervezetektől, avagy a Responsible Jewellery Council által hitelesített ötvösöktől vásárolt, így támogatva a felelősségteljes és környezetbarát anyagbeszerzést és -használatot.
A Happy Sport Golf Edition automata karóra dátum funkcióval és 42 órás járástartalékkal. Golfos körökben úgy mondják, „nincs rossz idő, csak rosszul öltözött játékos” – ennek megfelelően az óra 30 méterig vízálló, szóval az eső tényleg nem akadály. A sima arany lünettás változat 9980 dollárba, míg a gyémántos 19700 dollárba kerül.