Kezdőlap Hírek Kultúra Dámák a pakliban

Dámák a pakliban

Fotók: Season News -
232
0

Új premierre készül március végén a Liliom Produkció. A formáció legújabb előadása megint nőkről szól, ám kicsit eltérve a megszokott zenés előadásoktól, ezúttal egy krimi vígjátékkal örvendeztetik meg a nagyérdeműt.

A Dámák a Pakliban komédia négy gyerekkori barátnő kapcsolatát mutatja be, akiket Alice (a jómódú özvegy) levele ismét összehoz. A közönség az előadást a már jól ismert helyszínen a nézők előtt újra megnyíló Ram „Art” Színházban láthatja 2023. március 31.-én 19.00 órakor.
Alice (Horváth Lili) a jómódú özvegy, titokzatos levelére megérkeznek barátnői: Ruby, az ízig-vérig nő (Hegyi Barbara), Josie, a bohém festőnő (Szalai Kriszta) és Nina, a gátlásaival küzdő háziasszony (Olasz Ági). Látogatásuknak azonban több oka is van… Mindegyikük féltve őrzött titkot rejteget, amelyre előbb-utóbb fény derül…
A díszletet és a jelmezeket Ungár Anikó tervezte, a rendező Tallós Rita.
A Liliom Produkciót, a hazai színházi és filmes életben jól ismert Tallós Rita színésznő, boulevard-rendező alapította annak reményében, hogy Magyarországon, Európában, illetve a világon, egyedülálló módon, olyan női színházi struktúrát teremtsen, amelynek mottója: „Nők, nőkről, nem csak nőknek!” Mi mást is ajánlhatnánk nőnapon a Mi nők magazin olvasóinak?