Kezdőlap Hírek Kultúra Egy korszak lezárul

Egy korszak lezárul

Fotók: Madách Színház -
155
0

Megható szavakkal jelentkezett hivatalos Facebook-oldalán Kováts Kriszta, elárulta: nyolc év után elérkezett a pillanat, hogy utoljára öltse magára Donna Sheridan szerepét a Madách Színház Mamma Mia! című előadásában. Döntését így indokolta:

“Nyolc éve játszom ezt a szerepet – igazi ajándék volt az élettől, hogy a castingon megkaptam Donna szerepét és 2014. nyarán először eljátszhattam Magyarországon a szegedi Dóm előtt. És azóta több mint százötvenszer. A Szegedi Szabadtéren tizenhétszer, ami igazi rekordnak számít – soha még darab nem ment ennyiszer Szegeden. Ott négy-ötezer ember tombolta végig esténként a finálét és táncolt és énekelt velünk. Csodálatos szerep, csodálatos előadás, imádom játszani, de az idő megy – úgy gondoltam, hogy a csúcson kell abbahagyni (hiszen a nézőknek el kell hinnie, hogy Donna negyvenéves, húszévesen szülte a lányát, aki most, húszévesen megy férjhez, stb.).
Július 30-án és 31-én játszom utoljára a szerepet a Madách Színházban. Akik még szeretnének megnézni, igyekezzenek jegyet venni a madachjegy.hu oldalon.”

Nézőként csak azt mondhatjuk, hogy hiányolni fogjuk az előadásokból, de következő, remélhetőleg ugyanilyen sikeres szerepeihez minden lehető szépet és jót kívánunk!