Kezdőlap Hírek Kultúra Szilveszteri extra: Fenyő Miklós a Made in Hungáriában

Szilveszteri extra: Fenyő Miklós a Made in Hungáriában

Fotók: Kállai-Tóth Anett -
140
0

A József Attila Színházban az év utolsó napján szerepet vállal Fenyő Miklós. Az életéről szóló színdarabba több, mint tíz év után újra beáll a 75 éves, eMeRTon-díjas előadóművész.

A Made in Hungária ősbemutatóját 2001. szeptember 29-én tartották a József Attila Színházban. Jerry Lee Lewis szerepét Fenyő Miklós alakította. A produkció sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több mint tíz éven keresztül volt látható. 2009-ben a musicalból zenés filmvígjáték is készült. 2022. október 1-én mutatták be a legendás musicalt a színház fiatal művészeinek közreműködésével.
Rendhagyó módon szilveszterkor a színpadon a Made in Hungária című darabban Fenyő Miklóst is láthatják a nézők. December 31-én két előadás erejéig extra produkcióval készült a musical.

A különleges estén szerepet vállalt a darabban Fenyő Miklós mellett Lengyel Ferenc, a musical rendezője és Gyulai Júlia, a musical koreográfusa is.

A nagy érdeklődést bizonyítandó a szilveszteri dupla előadásra minden jegy elkelt.
Akik lemaradnak, de nem szeretnének kimaradni az év retro házibulijából kattintsanak a videóra, amelyben megtekinthetik Fenyő Miklós és a József Attila Színház társulatának újévi köszöntőjét.