Kezdőlap Hírek Kultúra Olvass könyvet bérlettel

Olvass könyvet bérlettel

Fotók: archív -
399
0

Új, bérletes hűségprogramot indított a POKET Zsebkönyvek csapata. Az irodalom szerelmesei és a rendszeres könyvolvasók mostantól Puhakötésű vagy Keménytáblás tagként juthatnak hozzá a minden hónapban a legújabb POKET kötethez, és ezzel segíthetnek egyben tartani a közösséget. Az első 100 Keménytáblás bérlet mellé most ajándék könyvet is kapnak a szerencsés feliratkozók.

„A POKET legnagyobb értéke a Közösség. Értetek csináljuk és miattatok tudunk fennmaradni. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy állandó kapcsolatban lehetünk veletek és időről időre megerősítetek bennünket abban, hogy van értelme a küzdelmeinknek az irodalomért és az egymásra figyelésért. A POKET most újabb mérföldkőhöz érkezett, ahol szövetségünket szeretnénk szorosabbá tenni veletek, ezért elindítjuk a hűségprogramunkat, ahol rengeteg esemény, kedvezmény, ajándék és exkluzív elérés vár a Közösség „Puhatáblás” vagy „Keménykötésű” tagjaira. Legyél a bérletesünk, legyél rendszeres olvasó és ezzel segíts, hogy mi is biztos alapokon működhessünk!” – mondta Vecsei H. Miklós, a POKET alapítója.

A POKET a Vecsei H. Miklós ötlete alapján létrehívott zsebkönyv projekt, amelynek során zsebkönyvautomaták kerültek Magyarország forgalmas helyeire. Az automatákból okostelefon méretű zsebkönyvek vásárolhatók 1.500,- forintos áron. Célja az olvasás népszerűsítésen túl, hogy a zsebekből kilógó színes könyvek tulajdonosai akár csak egy összenézés erejéig társak lehessenek egy színesebb, egymásra figyelőbb városi közösség kialakításában.
Az új program alapja egy bérlet-alapú POKET hűségkártya, ami az automatából és online is beszerezhető. A bérletes előfizetők kártyájára minden hónapban automatikusan feltöltik majd a megjelenő POKET értékét, valamint a bérlet típusától függően, megadott időközönként ingyenes feltöltésekkel is megajándékozzák a tagokat. Az előfizetőknek nincs más dolga, mint az automatában vagy online kiválasztani egy tetszőleges kötetet és azt a POKET kártyával kifizetni. A Keménytáblás bérletet váltók a könyv értékén felüli összeggel a POKET munkáját támogatják.

A POKET nemcsak könyv, hanem egy egymásra figyelő közösség jelképe, ahol hiszünk az elmélyülésben, a minőségi időtöltésben és az őszinteségben. Ha változtatnál a világon, először te változz! Mi veled vagyunk.