Kezdőlap Hírek Buborék relax

Buborék relax

348
0
Gad. Line+stúdió wellness

A Gad · Line + stúdió három rekreációs épületrészt adott hozzá a már létező, vidéki épületegyütteséhez Kínában.

Gad. Line+stúdió wellness A Tai hegyen, Dongximenben, Shandong tartományának tipikus hegyi községében található projekt, fenntartható katalizátorként kíván működni a régió fejlődésében, amely természeti szépsége ellenére elnéptelenedéstől és gazdasági nehézségektől szenved.
Gad. Line+stúdió wellness Az ötlet keretében, amely a Gad · Line + Studionál „a természetre adott stratégiai válaszként” fogant meg, a „Jiunvfeng névre hallgató, úgynevezett buborék medence” csatlakozik egy látogatóközponthoz, amelyet a cég már korábban kivitelezett. Gad. Line+stúdió wellness Ugyanakkor a látogatók szállást is találhatnak maguknak a hegy lábánál.

Gad. Line+stúdió wellness A képen látható legújabb épületrész három különálló egységből tevődik össze: egy medencéből, egy tornateremből és egy öltözőből. A félig szabadtéri medencének fehér tetőkupolája van, amely a földből a hegyek felé nyújtózik.
Gad. Line+stúdió wellness Az edzőterem a falu felé néz, míg az öltözőket magában foglaló rész szerkezetében is privátabb és befelé fordulóbb.

Gad. Line+stúdió wellness “Messze a város nyüzsgésétől és a felpörgetett életritmusától, itt helyet találhatunk magunknak a hegyekben és az erdőkben” – nyilatkozták az építészek.

Gad. Line+stúdió wellness „Kocoghatunk, fürödhetünk, meditálhatunk és ezáltal visszatérhetünk az anyatermészethez és párbeszédbe elegyedhetünk a távoli hegyekkel.”

Gad. Line+stúdió wellness

Gad. Line+stúdió wellness