Kezdőlap Hírek Esőerdő Londonban

Esőerdő Londonban

335
0
Annabel's

A londoni Mayfairben található Annabel’s homlokzatán sokszínű botanikák és óriáspapagájok vibráló tablója öltött formát. A privát tagsági klub külső részén gyökerező installáció az épület tetejétől a földszintig egy rögtönzött esőerdőt alkot. A projektet, amely az erdőirtási válságra hívja fel a figyelmet, az Annabel’s a Caring Family alapítvánnyal együttműködve hozta létre, és egy fát ültetett el.

Annabel'sAz esőerdő ihlette homlokzat fogadta a látogatókat az első zöld szőnyeges rendezvényükön és kampányukon, az Annabel’s For The Amazonon. A kezdeményezés vállalta, hogy 2023 márciusáig egymillió fát ültet az Amazonas területén, folytatva a csapat erőfeszítéseit, hogy hozzájáruljon az esőerdő újraerdősítéséhez.

Annabel'sAz egymillió fa elültetésén túl a projekt állítása szerint 300 új munkahelyet teremt a következő két évben, megvédve a helyi lakosságot és földjeiket. Az elültetett fák segítenek helyreállítani a biológiai sokféleséget a közép-brazíliai Araguaia folyosón, amely a világ legnagyobb folyosójává válhat, és Dél-Amerika egyik legnagyobb helyreállítási projektje.

Annabel's“A kiterjedése elképesztő, teljes hossza 2600 kilométer, szélessége pedig akár 40 kilométer is lehet. Ez egy elképesztő globális koalíció része, amelynek célja, hogy helyreállítsa és megteremtse a természetes rugalmasságot ebben a fontos ökoszisztémában” – mondta a Caring Family Foundation.

Annabel'sEz a kampány az alapítvány 2020-as munkájának folytatása, amely a brazíliai Roraimán belül az Amazóniai esőerdő helyreállítására adományozott pénzt. A projekt keretében 10 facsemetefaiskolát építettek, és ötleteket adtak a helyi közösségeknek, hogy miként lehet helyreállítani a szülőföldjüket.