Kezdőlap Hírek Kultúra Adventtől Szilveszterig az Operettszínházban

Adventtől Szilveszterig az Operettszínházban

Fotók: Art & Lens Photography, Farkas Krisztina -
487
0

„Ave Maria” címmel nagyszabású gálával nyitotta és a tradicionális szilveszteri gálával zárja az ünnepi időszakot a Budapesti Operettszínház, s hogy a kettő között mivel készülnek a közönségnek, az alábbiakban kiderül.

A december elején játszott igazi klasszikust, a Marica grófnőt december 10-én bemutató követte: a Rozsda Lovag és Fránya Frida. Ez a varázslatos musical látványos ötletekkel és megoldásokkal, különös és mókás karakterekkel, humorral fűszerezve mutatja be kicsiknek és nagyoknak, hogy nem csupán a szuperhősök szolgálhatnak példaként, hanem egy kedves és bátortalan, ám csupaszív karakter is lehet igazi hős. Az előadás Bozsik Yvette rendezésében várja a legkisebbeket és szüleiket a Kálmán Imre Teátrumban.

Jól ismert és közkedvelt előadások váltották egymást, a legkisebbeknek szóló Oszi Boszi, a repülő nagyanyótól indulva a Lili bárónőn át az Abigélig, lépésről-lépésre közelítve a Karácsonyhoz. És ami nélkül nincs ünnep: az év legszebb időszakában ismét a Budapesti Operettszínház színpadán a világ egyik leghíresebb klasszikus balettje. A Színház és a Magyar Táncművészeti Egyetem együttműködésében a Diótörő főszerepeiben több korosztály, köztük az Egyetem végzős növendékei is színpadra lépnek. A világ legnépszerűbb gyermekbalettjének megtekintése hatéves kortól ajánlott. Az előadás rendezője ifj. Harangozó Gyula.

És végül: búcsúztassa 2021-et a Budapesti Operettszínház művészeivel! A zenés utazás során, az óévbúcsúztató gálán a legnépszerűbb operett- és musical dallamokkal, pezsgős koccintással várják kedves nézőiket a Budapesti Operettszínház művész sztárjai – a tavalyi streamelt előadást követően idén végre személyesen. Az előadás rendezője Bori Tamás. További információk és jegyvásárlási lehetőség megtalálhatóak a színház honlapján.

Meghitt ünnepi készülődést és jó szórakozást kíván a Budapesti Operettszínház!