Kezdőlap Hírek Kultúra “Madárvirág”

“Madárvirág”

1012
0
Josh Dykgraaf

Josh Dykgraaf fényképészeti illusztrátor bonyolult, látszólag animációs műveknek tűnő alkotásokat készít, amelyek virágból készült madarakat és állatokat ábrázolnak.

Josh Dykgraaf A képgyűjtemény a „Terraform” sorozatának részét képezi, amelynek során a melbourne-i művész a virágszirmok és levelek képeit egyesíti olyan állatokkal, mint a pangolin és a papagáj. Josh Dykgraaf “Élvezem, hogy képes vagyok létrehozni egyfajta csodát” – mondja dykgraaf. “Munkám a világ iránti kíváncsiságból és a dolgok létrehozásának élvezetéből származik, a perspektívával és az illúzióval játszom.”

Josh Dykgraaf A Terraformban Dykgraaf a Föld ismerős faunáit építi újjá – ez a számtalan órás, szó szerinti és művészi felfedezés csúcspontja. Josh Dykgraaf Miközben bejárta a világot, Dykgraaf több ezer tájból és textúrákból álló fotóbankot hozott létre, amelyet olyan művek létrehozására használt fel, mint például a „kulu” – levelek és magnólia virágszirmai felhasználásával készült hullámos pangolin – és a „bunyjul” – egy fodros sárkány protea virágokból.

Josh Dykgraaf Ennek a sorozatnak az elvi fejlődése sokban hasonlít az ég felhőinek bámulására, és mindenféle forma és alak meglátására ”- folytatja.

Josh Dykgraaf Lényegében azzal a gondolattal dolgozom, hogy „minden kellően fejlett technológia nem különböztethető meg a mágiától”.

Josh Dykgraaf