Kezdőlap Hírek Nagyvilág Az LG innovatív töltőállomással mutatja be új vezeték nélküli porszívóját

Az LG innovatív töltőállomással mutatja be új vezeték nélküli porszívóját

274
0
LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+

Az LG Electronics (LG) az idei CES-en mutatja be legújabb, vezeték nélküli, kettős funkciójú rúdporszívóját, az LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ készüléket. A továbbfejlesztett porszívó minden padlótípuson meggyőző takarítási teljesítményt mutat fel, a készülék új akkutöltő-állomása pedig immár arra is képes, hogy önműködően ürítse ki az eszköz portartályát. Ez a funkció — amellett, hogy kényelmes használatot tesz lehetővé —, minimálisra csökkenti a helyiségek porterhelését. A megoldás úgy működik, hogy a készülék dokkolásakor a töltőállomás automatikusan átszivattyúzza a portartály tartalmát egy külön porzsákba, ezt követően pedig folytatja a porszívó töltését.

LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ A töltőállomást ráadásul kivételesen helytakarékosnak tervezték: a LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ mellett itt tárolható a porszívó hat kiegészítőből és takarítófejből álló tartozékkészlete is. A beállítások egyszerűen elvégezhetők a töltőállomás érintőképernyőjén, emellett egy olyan kapcsoló is megtalálható a dokkolón, amellyel manuálisan is kiválasztható a portartály ürítése.

LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ A LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ sokoldalúan használható, akár porszívóként, akár nedves felmosóként — a funkciók közötti váltás a cserélhető takarítófejeknek és tartozékoknak köszönhetően rendkívül gyors és egyszerű, így nem gond akár a szőnyegek alapos kiporszívózása vagy a kő- és járólapfelületek foltmentes tisztítása sem.

LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ A one-touch, azaz egyérintéses vezérelhetőség, a gyorsan kicserélhető dupla akkumulátorcsomag, valamint a kivehető és mosható szűrők mind az LG kettős funkciójú készülékének könnyű használhatóságát szolgálják. Az LG gondolt az eredeti CordZeroThinQ A9 sorozat porszívók tulajdonosaira is: külön megvásárolható lesz a Power Mop készlet, amivel ezek a meglévő készülékek is megkaphatják a felmosó funkciót.