Kezdőlap Hírek Illatgyertyák, gyertya illat

Illatgyertyák, gyertya illat

350
0
Loewe gyertyák

A spanyol luxus divatház kreatív igazgatója Jonathan Anderson az elmúlt néhány évét azzal töltötte, hogy kereste és ápolta azt a kifinomult földhözragadtságot, és természetközeliséget, amelyeket termékeikben át próbálnak adni. A cég most még egy lépéssel tovább megy azzal, hogy kémcsőbe zárja a természetes szépség és luxus szimbiózisát. Az új illat variációkat a szerény zöldségeskertek ihlették.


Loewe gyertyák Főleg Nuria Cruelles fejlesztésének köszönhetően a kollekció 11 féle növényi esszenciát tartalmaz: loncot, céklát, borókabogyót, paradicsom levelet, koriandert, édesgyökeret, marihuánát, cukorborsót, oregánót, ciprust és borostyánt. Az összes illat, névadójának tiszta lényegét, érzéki zamatát próbálja visszaadni gyertyák, illatosítók és szappanok formájában.
Loewe gyertyák “Ezek olyan illattöredékek, melyek a gyermekkoromra emlékeztetnek, különböző kalandokra és utazásokra, amiken részt vettem,” – ahogy a dizájner fogalmaz. “Részben egy viktóriánus botanikuskert, részben egy patika, az illat egyszerre szentimentális és tudományos.”
Loewe gyertyák A természetes viaszgyertyák pamut kanócokkal érkeznek, melyek közül néhány, bordázott, 5. századi görög ivőedényekre emlékeztető kerámiakaspóban foglal helyet. A szintén természetes anyagokból készült hosszúkásabb gyertyatartók dizájnjának pedig a Napkirály korabeli Franciaországban kereshetjük az alapjait. Bár a szobai illatosítók hagyományos üvegcsékben érkeznek, dombornyomott borjúbőr kupakjaikkal fejet hajtanak a cég bőrmesterei előtt.
Loewe gyertyák Erwan Frotin fotográfus gondosan dokumentálta az összes kulcsösszetevő csodálatos leveleit és hajtásait, hogy azok a csomagolást díszíthessék, ami nem csak a könnyebb felismeréshez, de a sármos összhatáshoz is hozzátesz.
A kollekció bizonyos Loewe butikokban a cég honlapján.