Kezdőlap Hírek Kultúra Teltház Nagy Sanyival

Teltház Nagy Sanyival

Fotók: Farkas Krisztina -
207
0

Becky Mode Teltház című mono-komédiáját Horgas Ádám rendezésében Nagy Sándor fő- és mellékszereplésével mutatta be a Játékszín 2022. december 10-én. Azóta frenetikus sikereket arat, a színház szilveszteri műsorának is ezt az előadást választotta – nem véletlenül.
Sam Peliczowski munkanélküli színész Manhattan legfelkapottabb éttermében intézi a telefonos foglalásokat. A vonal másik végén a legkülönfélébb emberek vetnek be mindent, csak hogy asztalt kapjanak. Ki hízelgéssel, ki fenyegetőzéssel, ki hisztit kivágva, ki magabiztosan. Sam sohasem veszti el türelmét, pedig neki sem könnyű, hisz minden álma, hogy végre övé legyen a nagy szerep és magányosan élő apjával is többet lehessen…
A vígjáték különlegessége, hogy Nagy Sándor hihetetlen koncentrációval és mégis végtelenül lazán közel negyven karaktert kelt életre.
Az előadást – címéhez méltóan – teltházzal játsszák, időben kell rápillantania a Játékszín honlapjára annak, aki jegyet szeretne kapni rá. (További fotók ezen a linken találhatóak.)