Kezdőlap Magazin 2021-1 Szirének

Szirének

Fotók: Novakildi Photo -
531
0
Szirének

Társalgó címmel új rovatot indítunk útjára, amelyben a meghívott hölgy vendégeink egy vagy több témában is véleményt formálnak majd. Már a kezdetek sem hagytak kétséget afelől, hogy hamisítatlanul „csajos” lesz a hangulatuk ezeknek a beszélgetésnek, ugyanis már az első alkalommal borult az eredeti forgatókönyv, egészen pontosan csak óriási vargabetűt leírva jutottunk el az eredeti témafelvetéshez, de azt gondolom, hogy ez így lett jó!

Rendhagyó kávéházat rendezett be nekünk a győri Leier Autó BMW-kereskedésében a vendéglátónk, Tóth Kinga, a cég marketingvezetője. A társalgó formabontó helyszínének ellenére mégsem az autó, hanem a víz a közös nevező vendégeink között. Mostani dreamteamünk tagjai: Cholnoky Sára (Sasi), olimpikon, szörfversenyző és Rápolthy Edit, a Balaton Boat Show igazgatója, a Women on Water Hungary egyik alapítója, valamint a házigazdánk, Tóth Kinga, aki szabadidejében síoktató lévén egy más halmazállapotban használja ki ezt a közeget. A társulat negyedik résztvevője Jakabos Zsuzsa úszó lett volna, aki sajnos ezúttal nem ért partot, ezért ő egy következő alkalommal csatlakozik majd a vizes társulathoz.

SzirénekA téma, mondhatni, az utcán hevert, hiszen az interjú készítésekor még javában a Covid második hullámának csúcsán járunk, és ekkor még csak reménykedhetünk abban, hogy egyszer minden jóra fordul. Egy biztos: semmi sem tart örökké, de hatások nélkül sem marad, így e téma köré épül fel a beszélgetés, ami viszont egészen más kérdéseket és történéseket is a felszínre hoz. De kezdjük mindennek az elején!